15 Ocak 2019 Salı

Proton EMIC 220 S Power

PROTON EMIC 220 S POWER 
Proton EMIC 220 S Power 
         Öncelikler Herkeze Merhaba Bu Konumuzda Sizler İçin Araştrdığımız ve İşinize Yarayacak Dedektörlerden Bahsetmek İstedik Başlıca 2019'da Yeni Gelen Emic 220 s Power Sizlerden Gelen Düşünceler,Deniyimler,Gerek Şikayetlerden Yola Çıkarak Sizler İçin Metal Dedöklerde Zirve Yapabilecek Dedektörü Kısaca İncelemek İstedik . 
       Sizler İçin Tasarlanan Emic Dedektör Daha Önceki Serilerine Göre Karşımıza Güçlenmiş Olarak Çıkmaktadır. Dedektörün İlk Göz Alıcı Özelliği Hem Metal Dedektör Birde 3D Olarak Görüntü Alabilmesi Ve Leptop Üzerinde Anlık Size Aktarabilmesidir.Bilirsinizki Çoğu Dedektörlerde Göremediğimiz Görüntüleme Sistemi Asuva Dedektör Olarak Sağlanmış Yerli Yapım Olması İle Dikkatimizi çekmiştir.
         Başlıkta İse 128×64 piksel ekranında sinyal seviyelerini, metal cinsi ile ilgili bilgileri Bizlere Anlık Vermektedir. Can Alıcı Özelliği İse Çoğumuzun Uğraşmak İstemediği Fazla Zaman Almasından Şikayetci Olduğumuz Toprak Ayarlama(Sıfırlama) Olmadan Tek Tuşla Direk Aramaya Başlıyabilmektir.
          Aşağıda Bizimde Bilgilerden Yararlandığımız Kaynağı Sizlere Aktarıyoruz. En Önemli Notlardan İse Blooğumuzun İsmini Belirterek Giden Tüm Blog Takipcilerimiz Cihaz Seviyelerine Göre % (Yüzde) 10 İle  %40
Arasında İndirim Yapılacaktır. Assuva Kocaeli/İzmit Baş Bayi Mehmet Hayri Akbaba'ya Kampanyası İçin Teşekkürlerimizi Sunuyoruz. 

Daha Fazla Bilgi İçin ; Mehmet Hayri Akbaba  
                         GSM ;0531-625-4769
      Kampanya Kodu ;www.definehazineleri.com  Sitesinden Ulaşıyorum Demeniz Yeterlidir. Yaptığınız Alışveriş Sonrası Bu Konu Aldına Düşünce ve Yorumlarınızı Yazabilirsiniz.





Paket İçeriği

  • 20 Saat Dayanıklı Li-ion Batarya
  • Özel Taşıma G-Shock Çanta
  • Joistik ve HD Kulaklık
  • Ücretsiz Tablet PC
  • 3D Reflection Yazılımı








Önceki Yazı
Sonraki Yazı

0 Yorumlar: