15 Nisan 2019 Pazartesi

Define Cihazlarında İndirim Çalışmaları



Öncelikle Definehazinelerinden Merhaba web sitemiz sizlere bilgi verirken bir taraftan dedektör şirketleri araştırarak sizlerin yararına indirim alma kararı aldık ilk Assuva dedektör Kocaeli Bayisi Sayın Mehmet Hayri AKBABA'dan Sizler İçin Görüşmeler Yapıp Tüm Cihazlarda %30'a Varan İndirim Aldık.
   Peki Neye Göre %30 Tabiki En Düşük Fiyatlı Cihazlarda en az %15 İndirim Alır Yüksek Fiyatlarda Olan Cihazlarda %30'a Kadar İndirim Alırsınız.
   Neden Böyle Birşey Yapıyoruz Tabiki Sizlerin Bu Define Kervanında Ne Kadar Masraflara Girdiğinizi Görüyoruz ve Sözde Sizlere Kiralama Yapıp Ne Kadar samimi oldugunu bilmediğiniz kişilerin bilgileri ile yanlış kazı yapmanızı istemediğimiz için siz takipcilerimizin kendi cihazınızın olması için çalışma başlattık. Unutmayın Hiçbir Marka Altında Yapmıyoruz Hangi Şirket Bu İndirimi kabul ederse sizleri bilgilendireceğiz Çalışmalarımıza değer verip bizi destekleyen Kocaeli Baş Bayisi Olan Mehmet Hayri AKBABA'ya Teşekkür Ederiz.

Kampanyadan Yararlanmak İçin Tek Yapmanız Gereken Telefonda definehazineleri.com'dan Ulaşıyorum Demeniz Yeterli Olacaktır.
 Cihaz Alımlarında Sizlere Olan İlgi Alaka ve Sizlere yapılan indirimi bu konu altında bizlere yorum olarak yazın



Önceki Yazı
Sonraki Yazı

0 Yorumlar: